Köpvillkor

 • Beställning, orderbekräftelse och betalning
  Du gör din beställning genom beställningsformuläret på vår hemsida. Du betalar direkt och säkert med betalfunktionen Stripe. Du följer enkelt betalningsinstruktionerna, och får bekräftelse på både beställning och betalning till din angivna e-postadress. På betalningskvittot och bekräftelsen finns kompletta uppgifter om din beställning, priser, totala köpesumman mm. Alla priser på hemsidan är inklusive moms. 

 • Betalning och genomförande av köp
  1. Välj det du vill handla och lägg det i varukorgen

  2. Gå till kassan
  3. Fyll i dina kortuppgifter (kortnummer + giltlighetstid och CVC-nummer)
  4. Fyll i dina leveransuppgifter, glöm inte att ange ditt mobilnummer
  5. Godkänn köpvillkoren
  6. Nu ska en ruta med texten "Den här transaktionen kräver ytterligare autensering. Klicka eller tryck på knappen nedan för att autensera med din bank i ett nytt fönster". Klicka på knappen "Autensera" för att gå vidare.
  7. Du hamnar nu på din banks verifierings-sida och väljer och du vill godkänna med Bank-ID eller kortläsare. 
  8. Du får en beställningsbekräftelse/kvitto skickat till din angivna mejladress vid genomfört köp. 

 • Spåra ditt paket
  Vi skickar alltid spårbart med DHL, och du kan enkelt följa ditt paket på www.dhl.se efter att ha fått ditt spårningsnummer skickat till angiven mejladress eller angivet mobilnummer. 


 • Fraktkostnad
  Vi erbjuder fast fraktavgift på 95kr inkl moms. 

  Avgiften gäller för paket upp till 15kg. 

 • Beräknad leveranstid
  Din beställning skickas från vårt lager inom 1-3 arbetsdagar. Leveranstiden från vårt lager till ditt DHL Service Point-ombud är 2-8 arbetsdagar.
  Leveranstiden kan förlängas under storhelger så som jul och påsk, valborg, midsommar etc. 


 • Våra betalalternativ
  Vi erbjuder kortbetalning och använder oss av den säkra betaltjänsten Stripe. Vi erbjuder även betalning med Klarna eller Swish. 

 • Våra fraktalternativ
  Vi levererar alltid spårbart med DHL (och Postnord i vissa fall) och endast inom Sverige. Vi erbjuder tyvärr inte upphämtning på vårat lager.

 • Felaktiga adressuppgifter
  Vid slutförd order där adressuppgifter är felaktiga, debiteras du som kund 99kr inkl moms. Detta för att täcka transaktionsavgifter och administrativa kostnader hos oss, fraktföretag och ombud. Exempel på detta är att du som kund har försökt att beställa till annat land utanför Sverige eller har angett fel telefonnummer eller kontaktuppgifter. I de flesta fall försöker vi ändra eller avisera dig som kund per mejl för att slippa kostnaderna hos fraktföretagen och ombuden. Har du angett en utlandsadress så går det tyvärr inte att ändra i alla system utan flertalet påbörjade arbetstimmar. 

 • Ej uthämtade paket
  Ditt paket finns hos ditt ombud i ca 12 dagar (beroende på ombud). Ej uthämtade varor returneras till oss. För paket som inte löses ut, förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och expeditionsavgift, för närvarande 169 kr inkl moms. Fakturan skickas till din angivna mejladress samt postadress med 10 dagars betaltid. Önskar du att få ditt paket återsänt till dig, debiteras du en ny fraktkostnad. 

 • Presentkort
  Vi säljer både fysiska och digitala presentkort i vår webbshop. Presentkortet är giltigt i 1 år efter inköpsdatum. 
  Presentkortets värdekod kommer att skickas per mejl i beställningsbekräftelsen till den som genomfört köpet (till angiven mejladress). 
  Presentkortets värdekod uppges vid betalning i rutan "Rabattkod" när presentkortet ska nyttjas. 

  Fraktfritt vid köp av digitalt presentkort. Ange rabattkod DIGITAL i kassan för att få fri frakt. Presentkortet mejlas till dig/angiven mejladress. 

  29 kr vid köp av fysiskt presentkort. Ange rabattkod FYSISK i kassan för att få presentkortet skickat för 29 kr. Presentkortet skickas inslaget som ett fint paket till den du vill ge det eller om du själv vill motta presentkortet innan du ger bort det. Det fysiska fina presentkortet är tryckt på vitt, tjockt papper och skickas med tillhörande kuvert i ett ytteremballage där vi packar in kortet i blått silkespapper och skickar med en chokladbit. Vill du skicka med en personlig hälsning i presentkortet så skriver du din hälsning i meddelandefältet. Priser är inkl moms. 

 • Åldersgräns
  Är du under 18 år måste du ha målmans underskrift för att handla i butiken

 • Företagsuppgifter
  Organisationsnummer: 556922-8330 Systrarna Stobin AB
  Postadress: Frestavägen 203, 19453 Upplands Väsby
  Besöksadress: Finns ingen besöksadress


  Adressen som vårt bolag är registrerat på är en postadress.

 • Ångerrätt
  Vi  har inte öppet köp/ångerrätt på livsmedel. Är det däremot något fel på ditt  livsmedel som du har beställt, har du rätt enligt lag att göra en reklamation. 
  Vi följer Konsumentköplagen och Lagen om distansavtal, som ger dig rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar fr.o.m det datum du mottog varan. Vi tillämpar ångerrätt på varor som ej är livsmedel. Kontakta oss per mail [email protected] för returinstruktioner. Varan måste vara i oförändrat skick i sin originalförpackning, och du betalar returfraktkostnaderna själv. Om produkten är förstörd,öppnad eller använd, kommer ingen återbetalning att ske. 

 • Reklamation
  Om du vill göra en reklamation på en skadad eller defekt vara, kontakta oss per mail [email protected] omedelbart efter leverans med foton på skadan och ditt ordernummer. Vid godkänd reklamation skickar vi återbetalningen inom en vecka. Gäller det transportskada ber vi dig även att reklamera direkt till DHL inom 7 dagar från att du har mottagit ditt paket. 
  "Observera  att formuläret enbart ska användas för  skador. Gäller det dröjsmål  eller förlust ber vi dig vänligen att  kontakta kundservice här.
   När  vi har tagit emot din reklamation skickar vi en bekräftelse till   angiven mailadress. Om vi skulle behöva kompletterande uppgifter kommer   vi att återkomma till dig. För att underlätta processen ber vi dig att   ta bilder på godset och emballaget, både detalj samt närbild." text från www.dhl.se


  DHL Kundservice
  https://www.dhl.com/se-sv/home/customer-service.html

  DHL Svar på vanliga frågor för privatpersoner
  https://www.dhl.com/se-sv/home/vara-divisioner/frakt/kundservice/vanliga-fragor/vanliga-fragor-for-privatpersoner.html

  Anmäl skadat paket
  https://www.dhl.com/se-sv/home/vara-divisioner/frakt/kundservice/sa-har-forbereder-du-ett-krav.html


  Viktigt att tänka på:

  • Anmälan av dold skada ska göras inom sju (7) kalenderdygn från leveransdatum.
  • Synlig  skada ska noteras omedelbart vid godsets mottagande,  på kvittens eller  i handdatorn och därefter reklameras enligt formuläret  nedan.
  • Vänligen notera att en kravfaktura som inkommer innan ett ärende är godkänt kommer att bestridas och returneras. "